Hoe Kan ik Crypto Staken?

Hoe: Crypto Staking

Hoe kan ik beginnen met Crypto Staken?

Beginnen met crypto staken in Nederland kan in 3 stappen. Bekijk hieronder hoe je vandaag nog kunt beginnen met het staken van verschillende cryptocurrency.

About vector

Starten met Crypto Staken

Meld je nu aan en begin direct!

Registreer

Meld je gratis aan en voltooi de registratie.

Koop Crypto

Stort euro’s in je account en koop je eerste cryptocurrency. Bekijk de lijst Bitvavo Crypto Staking Rewards. Daar kun je

Begin met Staken

Je bent nu klaar. Bewaar de crypto in je account en je ontvangt automatisch wekelijks de vergoedingen.

Beginnen met Crypto Staken Uitleg

Zoals je kunt zien is het heel eenvoudig om vandaag nog te beginnen met crypto staken in Nederland. De bovenstaande stappen kun je gebruiken bij onder andere Bitvavo en LiteBit. Deze 2 crypto aanbieders hebben het extra makkelijk gemaakt voor iedereen die wilt beginnen met crypto staken.

1: Registreren

Als eerste beginnen we met de registratie. Hiervoor heb je in het begin alleen een e-mailadres nodig. Na registratie ontvang je direct een bevestigingsmail. Deze ontvang je om de registratie en uiteraard ook om je e-mailadres te bevestigen. Nadat je op de link hebt geklikt in de bevestigingsmail kun je inloggen in account.

1.2: Verificatie

Om je account volledig te activeren dien je de verificatie te volooien. Hiervoor heb je identiteitskaart nodig. Maak een foto van de voor- en achterkant, zodat je deze kunt uploaden. Daarnaast heb je ook een telefoonnummer nodig. Er wordt een automatisch sms bericht gestuurd om telefoonnummer te bevestigen. Nu is het wachten totdat je account is goedgekeurd.

2: Crypto Kopen

Nu je account is goedgekeurd kunnen we direct beginnen met crypto kopen. Stort euro’s in je account. Crypto kopen in Nederland is het snelst en meestal ook het goedkoopst met iDEAL. De storting wordt meteen goedgekeurd en het bedrag staat vrijwel direct in je account. Bij LiteBit kun je ook crypto kopen met een creditcard. Naast iDEAL en creditcard zijn er nog een aantal betaalmethodes mogelijk. Kies wat voor jou de beste betaalmethode is.

Zodra de euro’s in je account staan kun je direct crypto kopen. Let wel op dat je cryptocurrency koopt die in aanmerking komen voor crypto staking rewards.

3: Crypto Staken

Tot slot gaan we onze nieuwe crypto staken. Wat moet je doen om crypto te staken? Het enige wat je hiervoor moet doen is de cryptocurrency in je account bewaren. Bij Bitvavo dien je ook nog in je account aan te vinken dat je crypto staking rewards wilt ontvangen.

3.1 Hoe werkt Bitvavo Staking

Als u digitale valuta op uw Bitvavo-account heeft die worden ondersteund door ons stakingprogramma, dan kan Bitvavo voor u staken:

  • Hiervoor hoeft u uitsluitend de opt-in-functie functie van de on-chain en off-chain-stakingdienst in te schakelen.
  • De diensten zullen van toepassing zijn op alle ondersteunde digitale valuta op uw account.

Bron: Bitvavo

3.2 Hoe werkt LiteBit Earn

Litebit Earn is de beste manier om jouw crypto voor je te laten werken. Je ontvangt wekelijks rente over de crypto’s die je bezit. Zorg ervoor dat je de geselecteerde crypto in jouw LiteBit-wallet hebt om te beginnen met verdienen. De rewards worden dan automatisch uitgekeerd in jouw wallet! Kijk hieronder voor meer info.

Bron: LiteBit

Crypto logo

Crypto Staking Nederland - Waar en hoe kan ik crypto staken? Hoe hoog zijn de crypto staking rewards? Hier lees je het allemaal. De nr1 website voor iedereen die wilt beginnen met crypto staken!

Crypto Staking Nederland Disclaimer

Op cryptostaking.nl vind je informatie over het staken van cryptocurrency. Wij geven nooit financieel advies en wij zijn ook geen financieel adviseur. Wil je investeren in Bitcoin of andere cryptocurrency? Raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je gaat investeren in cryptocurrency. Cryptostaking.nl maakt gebruik van affiliate verwijzingen/links, waarvoor wij commissies kunnen ontvangen.